Honest Kiss hjälper dig att komma i form
Livsstil

Honest Kiss hjälper dig att komma i form

Jag har de senaste åren börjat intressera mig mer för min hälsa och att leva ett hälsosammare liv med bra mat och lite lagomt mycket träning. Jag tänkte därför dela med mig lite av det jag har lärt mig till dig. För inte så länge sen gjorde jag också en ny upptäckt på internet som går i det här spåret. Honest Kiss är en mode och skönhetsbutik på internet som även ger sina kunder en chans till ett hälsosammare liv. Är inte det en perfekt kombination av allt det goda? 

Jag har aldrig riktigt varit någon som har intresserat sig för sport eller tänkt särskilt mycket på att leva en hälsosam livsstil fram tills för ett par år sedan. Jag kände mig ofta lite orkeslös och utan energi under dagarna och ville göra något åt det. 

Det var så jag började att läsa mer och lära mig mer om hur viktigt det är med en balanserad och hälsosam diet och hur mycket träning faktiskt kan hjälpa till om du är i samma situation. 

En förändring behöver inte vara radikal

Jag vet själv att det kändes som en himla jobbig sak att ta tag i och jag visste inte riktigt vad jag skulle börja någonstans. Man blir ju så lätt påverkad av det man hör runt omkring sig. Många av de metoder som nämns är radikala och innebär att du ska sluta äta för att gå ner i vikt eller att du måste vara på gymmet 24/7 för att bygga muskler. 

Jag vill börja med att ta död på dessa myter! Det går utan tvekan att leva hälsosammare och bättre med små förändringar. Jag är ett levande exempel på det. Jag tränar absolut mer än vad jag gjorde förr i tiden och äter bättre än tidigare. Men jag spenderar absolut inte all min tid på gymmet eller räknar varje kalori som jag äter. 

Enligt mig så handlar det hela om balans och om din inställning. Det är här som Honest Kiss kommer in i bilden och kan hjälpa till, kika även in här för lite tips för en mer ekologisk vardag!

Mina små förändringar

Det som jag gjorde i början var att först och främst försöka få in mer vardagsmotion. Jag hoppade av bussen några stopp tidigare och promenerade resten av vägen till jobbet. Eller började ta cykeln hela vägen till jobbet de dagarna som vädret tillåter.

Jag började också att tänka på att dricka mycket vatten, det är verkligen det bästa sättet att rena kroppen från allt det dåliga. Mitt tips är att börja dagen med ett stort glas vatten för att göra kroppen redo för det som kommer. 

Utöver det här så ändrade jag även mina matvanor lite grann. Jag äter fortfarande allt jag vill äta och har inte satt några hinder där. Däremot så äter jag lite mindre portioner och oftare. Jag äter också mycket mer hemlagad mat! Hämtmat är verkligen en av de största bovarna. Självklart så köper jag fortfarande hämtmat ibland men absolut inte lika ofta. Jag är helt övertygad om att det har hjälpt mig mycket mer än vad jag faktiskt inser.  

Honest Kiss är en mode och skönhetsbutik med andra spännande tjänster. Få hjälp med träning och en hälsosammare livsstil med en personlig tränare.

Hur kan du få hjälp från Honest Kiss? 

Honest Kiss är en internetbutik som först och främs erbjuder sina kunder mode och skönhet från de allra bästa märkena. De har ett härligt koncept med ett medlemskap som gör att du kan ta del av fina förmåner. 

Deras koncept är baserat på ett medlemskap som förnyas varje månad och där du som kund får ett presentkort för summan som du betalar för medlemskapet. 

Du kan sedan använda det här presentkortet på exklusiva produkter från massor av välkända märken. Det som är det bästa med det här är att priserna är så otroligt låga. Du får alltså massor för dina pengar. Mycket mer än vad du får i andra internetbutiker. 

En av de andra sakerna som du kan använda ditt presentkort från Honest Kiss till är det jag gillar allra bäst – en personlig tränare

Personlig tränare hos Honest Kiss

Tidigare när jag tänkte på en personlig tränare så förknippade jag det alltid med något som jag inte hade råd med. Jag såg heller inte värdet av att spendera mina pengar på att ha en skrikande människa över mig när jag gör mina sit-ups. 

Självklart så har jag ju ändrat inställning helt och hållet angående det här. Idag är det mycket mer lättillgängligt och mer prisvärt att anlita en personlig tränare. Hos Honest Kiss kan du som medlem faktiskt göra det till ett helt otroligt pris! 

När du bokar in en rådgivning med Honest Kiss personliga tränare kommer ni tillsammans att gå igenom vilka mål som du har för din träning. Efter det kommer den personliga tränaren sedan att skapa ett skräddarsytt schema för just dig. Och inte nog med det, du får även ett kostschema att följa. 

Massor av fördelar med en personlig tränare

Jag lovar att du kommer att se resultat efter bara ett par veckor! Jag har själv använt mig av en personlig tränare för ett tag sedan. För mig var det verkligen värt varenda krona. Jag fick nya träningstips och hjälp med min teknik. Jag själv är ute och springer mycket men försöker också hinna med lite styrketräning någon gång ibland för att mixa det lite. 

Med hjälp av den personliga tränare jag hade, som inte var genom Honest Kiss, så har jag förbättrat min löpteknik och även fått inspiration till nya maträtter. 

Jag älskade också att få tips på nya maträtter. Ibland är det så himla svårt att hitta på något gott att äta, och speciellt när man är ensam. Det behövs därför lite extra inspiration. Jag tror nästan att det var den här delen som jag gillade allra mest med upplevelsen. 

Jag har faktiskt länge funderat på att anlita en personlig tränare igen och nu med mitt presentkort från Honest Kiss så är det ju verkligen den perfekta stunden att göra det igen.   

Personlig stylist 

Jag har också upptäckt ett annat spännande koncept som Honest Kiss erbjuder sina medlemmar! Jag måste därför få tipsa er om det också! 

När du har sett resultaten av att börja leva hälsosammare och från träningen så kan det vara lite kul att få fokusera lite på din personliga stil också. För även här är det väldigt lätt att man bara hamnar i det gamla vanliga och använder enda färgskala eller typ av plagg. 

Med Honest Kiss kan du faktiskt också boka in en rådgivning med personlig stylist! Tänk dig att få veta vilken typ av plagg som passar din kroppstyp bäst! Och vilka färger du bör klä dig i för att framhäva dina bästa drag! 

Inspiration till speciella tillfällen

Tips för vardagsklädsel är självklart helt underbart. Men jag tänker att jag kommer att använda den här tjänsten till speciella tillfällen! Typ när man blir ibjuden till ett bröllop eller en finare fest. Jag tycker det är så himla svårt att hitta fina kläder till just de här evenemangen.

Det känns som om jag ibland anstränger mig alldeles för mycket och resultatet blir ändå inte det jag hoppas på. Jag är helt säker på att Honest Kiss kommer att vara till stor hjälp med den personliga stylisten då. Nu väntar jag bara på nästa stora evenemang… 

En annan sak som jag tänker att den här tjänsten kan vara bra för är sminktips och hårtips! Precis som med kläder så är ju smink och hår en del av stylingen. För att göra ett bra intryck är det viktigt att allt stämmer överens. 

Alltså jag tycker verkligen att det är så bra att Honest Kiss erbjuder både personlig tränare och stylist, det är ju liksom allt som du kan tänkas behöva för att både se och känna di hälsosammare! 

En liten summering av Honest Kiss

Små förändringar i vardagen räcker gott och väl för att komma igång med en mer hälsosam livsstil och för att känna sig bättre. Det handlar inte om att helt och hållet ändra hur du lever och bara äta sallad hela dagarna. Inte heller om att spendera oändligt många timmar på gymmet. 

Börja helt enkelt med att fundera ut vad du har för mål med ett mer hälsosamt liv och gör förändringar därefter.

Om du saknar lite inspiration eller inte vet var du ska börja så kan ett medlemskap hos Honest Kiss hjälpa dig. Jag älskar deras 

Träningstips och kostschema från dem hjälper dig att komm ai form och du kan verkligen få fokusera på de områden som du vill. Det är en smidig tjänst där du har en rådgivning med en personlig tränare som sedan skapar scheman till dig. Det bästa är att de också har uppföljning! 

För mig känns det verkligen seriöst och jag kommer själv att testa på det här snart. Det är ju egentligen ingenting att fundera på i min mening. Endast en massa fördelar med tjänsterna som Honest Kiss erbjuder. Men inte bara det heller. Utan allt de erbjuder dig som medlem inom mode och skönhet gör ju det hela ännu bättre. 

Missa inte att kika in på Honest Kiss för att få veta mer om hur du kan få lite hjälp på traven för att bli ditt mest hälsosamma jag hittils!