Coach ett amerikanskt märke
Mode

Coach – ett anrikt amerikanskt märke

Fina väskor kan verkligen förhöja vilken outfit som helst och här har du verkligen chansen att visa din riktiga stil! Det är just därför som jag älskar väskor och som jag aldrig kan få nog av dem. Ett av mina favoritmärken på väskor är Coach som är ett amerikansk märke, de gör underbara väskor i läder. 

Coach – vackra väskor med underbar kvalitet

För mig är det extremt viktigt att kvaliteten är bra på mina väskor. Speciellt de som jag köper från lite dyrare märken. Det är en investering jag gör och jag tar hand om mina väskor för att de ska hålla i åratal. Coach har precis allt det jag letar efter i väskor – de snålar inte med kvaliteten och man kan verkligen se hur välgjorda deras produkter är

Coach grundades 1941 och har varit en favorit hos amerikanerna sedan dess och jag förstår verkligen varför. Jag älskar deras logga som är en vagn dragen av hästar (därav namnet på märket)! Den är så himla fint gjord! 

Coach - ett anrikt amerikanskt märke med vackra läderväskor. Även skor och plånböcker. Ta väl hand om väskan så håller den livet ut.

Mer än bara väskor

Hos Coach kan du shoppa andra saker än väskor. De har extremt fina skor som är precis lika välgjorda som deras väskor. Masso av vackra läderstövlar till vintersäsongen och sandaler till sommaren. De säljer även andra fina lädergods som till exempel plånböcker och korthållare. 

Jag som älskar att ge bort fina presenter har mer än en gång gett Coach i present till mina nära och kära. Det blir alltid lika uppskattat! Det är något jag verkligen kan tipsa om att göra, lägg lite extra pengar på fina gåvor till lite mer speciella födelsedagar. I mina ögon är det nästan lika roligt att få leta efter den perfekta presenten som att få köpa en fin väska till sig själv! 

Det bästa stället att shoppa väskor

Okej nu är det kanske inte varje vecka man hoppar på ett plan och flyger till New York. Men när du väl är där så kan jag rekommendera att ta en sväng till en outlet där det finns en Coach butik. Här kommer du att hitta massor av underbara väskor till helt otroliga priser. Även om det finns mycket från tidigare säsonger så hittar du även nya väskor där. Jag själv tycker inte att det gör något att shoppa tidigare säsonger då de flesta väskor är så pass klassiska att de inte går ur modet.  

Är du sugen på en bra outlet att shoppa på så kika in på Woodbury Common som ligger strax utanför New York. Du tar dig enkelt dit med buss som avgår från flera ställen på Manhattan.

Lädervård för dina väskor från Coach

När du väljer att lägga dina pengar på en vacker läderväska och vill att den ska hålla länge så är det väldigt viktigt att du tar hand om den på bästa sätt. Se till att smörja in den med läderbalsam och använda lödershampo för att rengöra den med jämna mellanrum.

Stoppa väskan med tidningspapper när den inte används så att den enklare håller formen och inte får konstiga veck någonstans. Med varje väska från Coach medföljer instruktioner för hur du bäst tar hand om den! Spara den informationen och följ råden så har du en väska som vara hela livet ut!