Mode,  Skönhet,  Tips

Coupon Smash en shoppingupplevelse utöver det vanliga

Tänk dig att hitta ett internetbutik där du kan handla härliga produkter till ett mycket bättre pris än andra ställen och som samtidigt erbjuder dig en härlig välkomstpresent! Låter inte det som en dröm? Men det är faktiskt inte bara en dröm utan Coupon Smash, som jag nyligen upptäckt, erbjuder just detta! Ett fantastiskt koncept med massor av fördelar som du inte får missa. 

Jag älskar verkligen när jag snubblar över dessa underbara sidor där företag sätter kundernas upplevelse och behov i fokus och enligt mig är det precis vad Coupon Smash gör! 

Mer än bara en traditionell internetbutik 

Jag har många gånger på sistone känt mig oinspirerad när jag har kika på mode på internet. Det är liksom samma gamla vanliga saker på varje butik och inget nytt någonstans. Det har gjort att jag har tappat suget lite grann för att shoppa online. Men detta var fram tills jag upptäckte Coupon Smash. Inget med dem är traditionellt! Det är just det som gör det här till ett så spännande koncept och som gjorde att jag blev intresserad av att prova det. 

Det är som sagt inte en vanlig butik. Coupon Smash erbjuder ett unikt medlemskap som ger dig tillgång till en värld med de bästa modeplaggen och skönhetsprodukterna till otroliga priser. Medlemskapet kostar inte mer än ett medlemskap men ger dig massor med förmåner. Helt klart värt pengarna! 

Medlemskap hos Coupon Smash utan krångel 

Det jag gillar allra mest med det här medlemskapet är att du inte binder upp dig på något alls. När du blir medlem har du möjligheten att testa på i två veckor utan att du betalar för medlemskapet, därefter komme du varje månad att få ett presentkort för samma summa som medlemskapet är på att använda på Coupon Smash hemsida

Medlemskapet har inga förpliktelser så även om du hoppar på detta och känner att du vill prova det en liten stund så går det bra. Du blir inte fast i något som är supersvårt att ta sig ur med en krånglig process. När du känner dig nöjd och inte önskar fler presentkort så skickar du bara ett mail för att avsluta det hela. Så smidigt och exakt så som jag tycker att det ska vara! 

Presentkort till alla

En annan toppen sak med just det här medlemskapet och presentkorten är att du kan ge bort dem om du själv inte vill använda dem. Det är verkligen en perfekt present till någon som du tycker mycket om! De får ju då själva välja något som de gillar och samtidigt till ett mycket bättre pris! De kanske till och med kan få två olika saker! 

Coupon Smash har verkligen tänkt till här, precis som Ole Henriksen också har gjort. Jag älskar att dela med mig av allt så att jag kan få ge bort ett presentkort är ju verkligen toppen. Det är alltid en uppskattad present. Det behöver ju heller inte bara vara till en födelsedag eller jul. Utan jag tycker det är en bra sak att ge bort vilken dag som helst för att visa lite extra uppskattning! 

Ny medlem hos Coupon Smash

Inte nog med att du som medlem få handla härliga märkesprodukter till ett oslagbart pris, du kommer även få ta del av ett otroligt bra välkomsterbjudande! Som ny kund får du nämligen välja ut en presentlåda som du får hem i brevlådan helt gratis, det är endast frakten som tillkommer! Hur bra är inte det här? Ännu bättre är ändå att det finns massor av olika presentlådor att välja mellan och att produkterna i lådorna är riktigt bra. 

Jag själv valde lådan med produkter från Clarins från Coupon Smash och jag blev verkligen inte besviken! Fem produkter i full storlek fanns med i paketet och inte vilka produkter som helst! Flera av mina favoriter men också några nya spännande saker som jag har fått testa. 

Coupon Smash är en internetbutik som erbjuder en presentlåda som välkomsterbjudande.

Clarins är en av mina favoriter

Jag har i flera år varit ett stort fan av Clarins, det är ett märke som verkligen gör superbra produkter. Jag tror inte någon av alla de som jag har provat har gjort mig besviken. Det är verkligen ett riktigt bra betyg. 

Jag tyckte presentlådan innehöll en perfekt blandning! Den första produkten som jag hittade där var läppbalsamet Eclat Minute i Mint! Det här är en av mina favoriter till läpparna – perfekt återfuktning och glans som håller länge. Självklart var det ett stort plus att få just denna med i mitt paket. 

Coupon Smash gav mig också en eyeliner från Clarins! Deras Eye Pencil Khôl, jag har inte haft den i den här gråa nyansen som jag fick från dem tidigare men har haft den i svart. Jag har inte tidigare provat en kajal som glider på så lätt som denna gör men som samtidigt också sitter så bra som den gör. Den smetas inte ut över huvud taget men går ändå lätt att tvätta bort.

Nya produkter från Coupon Smash 

Nu kommer jag till de tre produkterna som jag inte har testat tidigare men som jag fick med i presentlådan och som jag är väldigt nöjd med! 

Ett färgat läppbalsam i färgen Plommon är en av mina nya favoriter! Det är ett perfekt läppbalsam med lite skimmer. Det passar utmärkt till vardags när du inte vill ha för mycket färg utan bara en lite färgklick. Dessutom så återfuktar det läpparna riktigt bra. 

Nästa nya upptäckt från Coupon Smash är en ögonskugga i en midnattsblå färg. Den här kommer passa perfekt till alla festtillfällen nu under hösten och vintern! Jag brukar alltid vara lite rädd för att använda färg men vill göra lite förändring där! Jag tänker att det verkligen är det perfekt tillfället att starta med en färgklick på ögonen när det är ett lite festligare tillfälle. 

Sist men inte minst så fick jag även en läppenna från Clarins i min presentlåda. Den var också i en plommonfärg så den kan jag använda tillsammans med läppbalsamet om jag vill, helt perfekt ju! Jag tror att de två kommer att vara de produkterna som jag kommer att använda dagligen. Två nya favoriter som alltid kommer att finnas i min sminkväska!

Andra positiva sidor med Coupon Smash 

Utöver de otroliga priserna på alla härliga produkter och den underbara presentlådan så finns det fler fördelar med ett medlemskap hos Coupon Smash

Om du gillar film, serier och musik så kan du med ditt månatliga presentkort faktisk få testa på olika streamingtjänster för bara en liten summa va ditt presentkort. Du får under en hel månad testa på och se vad du tycker om t ex Netflix eller HBO utan att du binder upp dig på en prenumeration. Jag tycker detta är en superidé! Det är ju annars lätt att fastma i det och glömma bort att man har en prenumeration. Den löper sedan på utan att man ens använder den!

Det är inte bara streamingtjänster du kan få tillgång till, även e-böcker och ljudböcker finns att välja som tjänst! Det är perfekt för alla som gillar att läsa och som kanske reser kommunalt till jobbet! Du får böckerna direkt i mobilen eller plattan och kan läsa dem eller lyssna på dem. Jag älskar det här konceptet för jag älskar att läsa men inte att släpa runt på tunga böcker! 

Kom i form med Coupon Smash  

Har du funderat på att ta tag i din hälsa och komma i bättre form eller behöver du bara lite inspiration till träningen eller maten så har Coupon Smash lösningen! Det kanske bästa av allt du kan använda ditt presentkort till en konsultation med en personlig tränare! Du kan alltså få alla tips och råd du behöver och ett skräddarsytt tränings- eller kostprogram! Hur bra är inte det? Jag vet att jag kommer använda mina presentkort till det här. Det här passar för både de som är nybörjare och vill komma igång med träningen och de som redan är i full gång och vill ha lite mer inspiration. 

Inspiration för att se ut som sitt bästa jag 

Är du inte så så sugen på träning och mat så kan du istället få hjälp med att hitta den perfekta stilen för dig. Lär dig hur du bäst klär dig efter din kroppsform och vilka färger som passar just din hudton. Med hjälp av en personlig stylist hos Coupon Smash blir detta möjligt! 

Det kanske är så att du letar efter lite inspiration för festklädsel för ett specifikt tillfälle? Då är det också perfekt att boka in en konsultation med en personlig stylist! Jag menar vem vill inte dra till sig blickar på ett stort event? Jag vet i alla fall att jag känner mig mycket mer självsäker när jag är bekväm i mina kläder! 

Det bästa för alla som är shoppingsugna 

För att summera det hela lite snabbt så är jag så imponerad av Coupon Smash och deras medlemskap. Massor av härliga förmåner för alla oss som gillar att shoppa mode och skönhetsprodukter online. Glöm heller inte bort deras välkomsterbjudande. Det är verkligen är så värt att registrera sig för. En presentlåda med underbara produkter helt gratis!

Låt dig inte skrämmas av att det är en prenumeration som förnyas varje månad. Eftersom det är så lätt att välja precis själv hur länge man vill vara medlem så är det inga problem. Men med alla fina förmåner så är jag ganska säker på att du kommer att vilja vara kvar!