Coupon Tigers - skönhet och mode med en tanke på miljön
Mode,  Skönhet

Coupon Tigers – skönhet och mode med en extra tanke

Som ni redan vet så gillar jag ju mode och framför allt skönhet. Om det är möjligt att mixa dem tillsammans med att tänka på miljön så är jag definitivt intresserad! Jag råkade snubbla över en ny sida med en spännande nyhet när jag kikade efter nytt smink häromdagen. Coupon Tigers är en nykomling som jag bara måste få berätta mer om! En fräsch ide för alla som gillar mode och skönhet. Men det är faktiskt inte bara det som erbjuds, läs vidare för att veta mer om alla underbara fördelar! 

Coupon Tigers – en prenumeration 

Coupon Tigers är en nyhet inom skönhet och mode som ingen bör missa, kika in här för info om ett annat märke. Jag har haft tid att kika på hemsidan och deras idé och jag kan med all säkerhet säga att detta kommer att bli succé! Här är det inte tal om några konstiga och krångliga prenumeration med evighetslång bindningstid utan ett enkelt koncept. 

Tjänsten baseras på att du blir medlem i klubben hos Coupon Tigers. Medlemskapet innebär att du kommer att få ett presentkort varje månad på samma belopp som medlemskapet kostar. Jag lovar att summan är mycket mindre än det du betalar för en kväll ute med kompisarna! Presentkortet är giltigt för alla produkter på den exklusiva delen på hemsidan. Du kan välja att använda hela beloppet vid ett köp eller vid olika tillfällen. Presentkortet har inget utgångsdatum utan du använder det när du vill tills det är tomt på pengar. 

När du blir medlem behöver du inte vara orolig för att bli fast i det här. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Inte heller här handlar det om någon krånglig process utan du kontaktar bara kundtjänst! Om du som jag gillar allt som heter mode och skönhet har jag lite svårt att tro att du kommer att vara sugen på att avsluta men det är bra att veta att det inte är något som är tidskrävande. 

Coupon Tigers - skönhet och mode med en tanke på miljön. Medlemskap som låter dig handla för otroliga priser.

Produkter och tjänster

Coupon Tigers erbjuder de bästa varumärkena inom mode och skönhet till otroliga priser på hemsidan. Tänk Chanel, Lancome, Clarins, Elizabeth Arden och Clinique inom smink och hudvård. Och då har jag ändå bara nämnt några stycken, utbudet är enormt!

När det gäller mode så hittar du Adidas, Guess, Calvin Klein och Tommy Hilfiger för att bara nämna några. Det finns garanterat något för alla smaker och stilar och det enda problemet du kommer att uppleva är att välja vad du ska beställa! Det låter ju inte så jobbigt men det är faktiskt svårt!  

Sen ska jag såklart inte glömma att nämna att de har en hel sektion med solglasögon och en med smycken! Två av de absolut viktigaste sakerna för att komplettera vilken outfit som helst. Jag själv älskar att utöka min samling med smycken titt som tätt och hos Coupon Tigers kan jag göra det för bara en bråkdel av vad jag annars skulle betala för smycken hos en annan återförsäljare. Hur bra är inte det? 

Min favorit bland tjänsterna   

Stjärnan av alla tjänst som du har tillgång till via medlemskapet hos Coupon Tigers är enligt min mening donationsprogrammet som finns! Det är det här jag menar när jag tidigare nämnde att de är intresserade av att gör en god gärning för miljön. 

Skönhetsindustrin, och framförallt modeindustrin är ju kända för att uppmuntra att konsumera mycket. Det är baserat på nya trender varje säsong. Massor av kläder som fortfarande har flera år kvar av användning slängs. Det här har Coupon Tigers tänkt lite extra på och just därifrån kommer deras tolkning på hur de bäst kan hjälpa till att minska den negativa påverkan på miljön. Det är alldeles för få företag idag som lägger vikt vid det här idag. Jag tycker personligen att det behöver bli förändring här! Alla ett ansvar att ta i den här frågan och just därför gillar jag det här konceptet lite extra. 

Hur fungerar donationsprogrammet

När du som medlem köper kläder i den exklusiva klubbdelen på hemsidan får du chansen att göra en god gärning. När du har använt plagget och börjar känna dig trött på det så är det här som donationsprogrammet tar vid. Om det har gått minst sex månader sedan du själv köpte plagget med ett av dina presentkort på deras hemsida kan du skänka vidare plagget. Du väljer ut en välgörenhetsorganisation som du gillar och donerar ditt använda plagg dit. Se till att du får ett kvitto på att du har lämnat in det. Kvittot ger dig nämligen chansen att få pengar tillbaka för plagget! 

När du lämnar in kvittot till Coupon Tigers på att du har skänkt plagget till en välgörenhetsorganisation så får du ett presentkort att använda på nytt i medlemssidan. Summan på presentkortet är densamma som det du betalade för plagget när du köpte det. 

Det här är det bästa jag har sett inom modevärlden på länge och jag önskar att det är något som fler företag kommer att erbjuda i framtiden! Jag gillar att jag själv kan påverka miljön positivt med mina inköp och samtidigt kan jag också få något tillbaka för det. För mig gör det stor skillnad, jag behöver inte känna mig lika skyldig när jag köper nya kläder när jag vet att jag skänker mina plagg vidare och ger dem ett nytt liv. Jag älskar att jag kan bidra till att minska “fast fashion” tänket inom modeindustrin. 

Andra tjänster hos Coupon Tigers 

Är du mer intresserad av film och musik än skönhet och mode så har du faktiskt också kommit helt rätt. Coupon Tigers erbjuder andra tjänster som är superbra. Du kan använda ditt presentkort till att prova på streamingtjänster som Netflix och Spotify utan att binda upp dig för en prenumeration hos dem. Det innebär att du kan testa tjänsterna och skulle du älska dem kan du ju i så fall starta en prenumeration med dem. Genom Coupon Tigers får du en hel månad att testa och se vad de har att erbjuda. Jag tycker det är toppen! 

Om du älskar att läsa och föredrar det istället för film och serier kommer du inte heller att bli besviken. Du kan testa tjänster där du får tillgång till att både läsa och lyssna på böcker i en hel månad. Storytel och Kindle är två av de tjänster som erbjuds! Ge det ett försök, det kan ju mycket väl vara så att du blir helt fast. Det är ju trots allt mycket smidigare att ha allt i mobilen än att släpa runt på tunga böcker. 

Hälsa och styling 

Om du som jag är intresserad av hälsa och att ta väl hand om kroppen så kan du få lite hjälp på traven från en personlig tränare. Boka in en session och få hjälp och inspiration till träningen eller ett kostschema beroende på dina mål och behov. Det här är verkligen en bra present till dig själv! Hälsan är så viktig och det är ibland lätt att hamna i lite sämre spår och en extra push kan göra susen för att komma på banan igen.

Fördelarna med ett medlemskap hos Coupon Tigers tar inte heller slut där. Känner du att du saknar inspiration när det gäller kläder och smink så kan du få hjälp av en personlig stylist! Ditt presentkort kan användas till en session med en personlig stylist som kan ge dig tips på kläder och sminkning till vardagen eller till ett speciellt tillfälle eller tillställning. Missa inte chansen att göra en liten makeover och känn dig lite extra piffig och vacker! 

Skäm bort någon du känner med Coupon Tigers

Hos Coupon Tigers så hittar du också ett stort utbud för män. Det är ju ett perfekt tillfälle att skämma bort någon i din närhet med en fin present! Hitta allt för männen i ditt liv – kläder från de bästa märkena, hudvård och andra skönhetsprodukter samt solglasögon och accessoarer. Jag gillar verkligen att få ge bort fina presenter när som helst. Det behöver inte vara på någons födelsedag utan vilken dag som helst och att hitta fina produkter till otroliga priser gör det ännu roligare att shoppa! 

Presentlåda som välkomsterbjudande

Sist men inte minst vill jag också nämna att förutom att du får alla de fördelarna som jag har nämnt ovan så kommer du även som ny medlem få en kostnadsfri presentlåda med produkter som du får välja ut! Coupon Tigers har massor av olika lådor att välja mellan. De innehåller 5 produkter – smink, hudvård, hårvård, nagellack – ja allt du kan tänka dig! Det enda du betalar är fraktkostnaden och lådan skickas sedan direkt hem till dig! Väldigt smidigt och inga konstigheter. Ännu ett perfekt sätt att testa på lite nya produkter.

För att summera det hela så tycker jag att Coupon Tigers ide med medlemskap och presentkort är riktigt bra! Det är värt att testa detta eftersom du får tillgång till så många produkter med oslagbara priser. Möjligheten att hitta nya favoriter och att testa nya produkter är så stora. Ett nytt sätt att shoppa som du kommer säkert kommer att älska.