Flattered skor: en svensk design
Mode

Flattered skor med svensk design

Flattered skor är ett av mina absolut favoritmärken på skor. Skorna designas i Sverige och tillverkas sedan av de bästa möjliga materialen i södra Europa. Jag älskar när kvalitet och design går hand i hand och när produkter är välgjorda och håller länge! Och det är precis vad Flattered skor gör. 

Skandinavisk design 

Det är verkligen sant att vi i skandinavien är duktiga på design. Det finns bevisat, inte bara inom modevärlden utan också inom inredning. Jag gillar verkligen att just Flattered skor skapar både vackra och funktionella skor. Jag har aldrig haft problem när jag bar använt deras skor, även de som har höga klackar orkar jag gå i timmar utan att få ont i fötterna i. Det är verkligen ett bra betyg! 

Jag har ju alltid varit intresserad av miljön och att försöka göra min del för att minska påverkan på planeten. Med Flattered skor blir det ännu enklare att göra det och det gåt i lite samma stil som att hyra kläder

Flattered skor tillverkas i Spanien 

Alla skor designas som sagt av ett team i Stockholm men tillverkningen sker till största delen på en liten fabrik i Spanien som är noga utvald. Där arbetar de med material av bästa kvalite och under bra förutsättningar. Flattered skor har även samarbete med andra fabriker i södra Europa och det som de alla har gemensamt är att de arbetar med traditionella sätt att producera skor. 

Flattered en svensk design . Hållbarhet, bra kvalitet och funktionalitet i ett. Tillverkning på små fabriker i Spanien och södra Europa.

Fokus på miljö

Flattered skor sätter stor fokus på miljön och hållbarhet och det var såklart det som fick mig att intressera mig för märket från början. När ett företag har hållbarhet med som en del av deras plan och måtto så känns det tryggt att handla varor från dem. Materialen som används till Flattered skor hämtas från de bästa källorna  

En hel värld av Flattered skor

Det finns verkligen skor för alla tillfällen hos Flattered. De började med att tillverka endast inomhus ballerinas men fortsatte ganska snabbt efter det med alla olika typer av skor. Letar du efter de perfekta ballerinaskorna så rekommenderar jag verkligen att du kikar in på Flattered skor. Det finns ett riktigt brett utbud och de sitter verkligen helt perfekt på fötterna. Enligt mig så är storlekarna också helt korrekta. Jag som använder 36 tycker ibland att skorna ute i butikerna är lite för stora. På Flattered har jag däremot aldrig haft det problemet. 

Även deras klackar är helt perfekta! Det finns inget annat märke jag har provat som jag gillar lika mycket. Jag är ganska van att promenera runt i klackar men vissa skor går bara inte att ha på sig. Flattered har lyckats extremt bra med sina klackskor, de är bekväma att använda från morgon till kväll. 

Lite dyrare

Självklart så kostar det ju lite mer att investera i Flattered skor som tillverkas på det här sättet men jag tänker långsiktigt här! Jag vet ju att det är skor jag kommer att ha för en lång tid framöver och som inte heller går ur modet då de är klassiska. Jag tycker därför att det är en väldigt bra investering! För mig har det blivit viktigare på senare år att fokusera mer på kvalite än kvantite. Det betyder självklart inte att jag inte längre älskar att shoppa, bara att jag gör det på ett annorlunda vis!