Nemow Beauty en exklusiv klubb
Mode,  Skönhet

Nemow Beauty – en exklusiv klubb

Som den skönhets- och modefantast som jag är så är jag alltid på jakt efter något nytt att testa. Jag kan bara inte få nog av att prova nya hudvårdsprodukter och smink. Sen gillar jag ju att förnya min garderob ofta också. Jag har fått chansen att testa på att vara medlem i en exklusiv klubb hos Nemow Beauty och det finns så himla många fördelar med det här! Jag vill därför tipsa om den här härliga internetbutiken och ge dig lite mer info om hur det fungerar! 

Det här är inte bara en vanlig shop där du handlar fina saker utan här finns massor av fina fördelar och det hela är baserat på ett exklusivt medlemskap. Jag älskar det här konceptet för att det är så himla enkelt att förhålla sig till och det är inga som helst krångligheter med medlemskapet. 

Medlem hos Nemow Beauty

Jag är normalt vis alltid väldigt försiktigt med just prenumerationer och medlemskap på internetsidor. Jag är lite rädd för att jag ska fastna i något som jag kanske inte gillar efter att ha provat det och det var så jag kände i början när jag kikade in på Nemow Beautys hemsida

Men när jag väl läst igenom villkoren och hur det fungerar så hade jag helt ändrat inställning. Jag var absolut inte skeptisk längre utan bara så nyfiken på att prova det hela. 

Ett medlemskap hos Nemow Beauty är väldigt straight forward – du betalar en summa varje månad och får ett presentkort att handla för på den exklusiva klubbdelen på deras hemsida. 

Varför ska du då bli medlem och vad är så speciellt med detta?

Ja såklart måste det ju finns något som är extra bra annars kunde du ju lika väl handla på vilken annan sida som helst! Det som är så attraktivt med Nemow Beauty är att deras priser är oslagbart låga. Det innebär att du kan få så himla mycket för ditt månatliga presentkort hos dem än någon annan stans. 

En annan fördel du har som medlem är att du får shoppa alla de mest välkända märkena till dessa underbara priser. Det finns också något för alla hos Nemow Beauty eftersom att du hittar mode, hudvård, smink, accessoarer, smycken, klockor och väskor bland annat. Jag menar vad mer kan man begära? Jag tycker att det är ett toppenutbud. 

De märken som du kan hitta där är bland annat Calvin Klein, Valentino, Hugo Boss, Elizabeth Arden, Clarins och Clinique. Och då har jag verkligen bara nämnt några. Det är ett oändligt urval.

Nemow Beauty en exklusiv klubb med många förmåner. Ett medlemskap som inte bindande men där du kan handla mode och skönhet till oslagbara priser.

Inte bunden till något

Som jag nämnde tidigare så är jag allt lite orolig när det kommer till prenumerationer. Alla har vi väl varit med om att man har bundit upp sig på något utan att man insåg att det var en bindningstid på 12 eller 24 månader.. Det kommer alltid som en tråkig överraskning när man hart missat det. 

Jag älskar därför att Nemow Beauty låter sina kunder välja att stanna precis så länge som de själv önskar. Ingen bindningstid över huvud taget

Att det sedan är väldigt enkelt och smidigt att avsluta gör bara saken ännu bättre. Det enda du behöver göra om du känner att det här inte är något för dig är att kontakta kundtjänst så hjälper de dig att avsluta medlemskapet. 

Något som också kan vara värt att nämna här är att dina presentkort fortfarande kommer att vara giltiga även om du avslutar ditt medlemskap. Det är alltså ingen stress eller press att skynda sig för att använda dem. En extra positiv sak tycker jag.

Presentkort till alla hos Nemow Beauty

Du som medlem får som sagt ett nytt presentkort varje månad. Ibland kanske du inte känner dig supersugen på att shoppa utan du vill fokusera på annat istället (fast när händer det egentligen?). Det här är absolu inget problem hos Nemow Beauty. Presentkorten har inget utgångsdatum! Du kan använda dem precis när du vill. 

Om du kanske känner dig givmild och skulle vilja ge bort en fin present så kommer presentkortet också väl till pass. De är inte personliga utan kan ges bort till familj och vänner som du tycker förtjänar en fin gåva. Jag skulle själv ha uppskattat väldigt mycket att få det som en present. 

Ett annat tips från mig till dig är att använda ditt presentkort från Nemow Beauty för att hitta en fin present till någon som fyller år eller till jul. Jag tycker att det ibland känns lite opersonligt att ge bort ett presentkort vid ett speciellt tillfälle. Jag gillar också att spendera tid på att försöka hitta den perfekta presenten, det är liksom halva njutningen. Eftersom det finns så mycket att välja mellan kommer det inte vara något problem att hitta en personlig sak till den som firar sin dag. 

Det är heller inte bara produkter för kvinnor som Nemow Beauty erbjuder. De har ett helt fantastiskt utbud till men inom samma kategorier som till kvinnor. Det innebär ju att du kan hitta den perfekta presenten till hela familjen här. Verkligen super smidigt enligt mig. 

Nemow Beauty välkomnar nya medlemmar med öppna armar 

Med alla de fina förmånerna som medlem skulle man ju kunna tycka att det räcker, men Nemow Beauty bjuder till ännu mer

Som ny medlem välkomnas du med ett underbart erbjudande. Du få välja ut en presentlåda som skickas hem till dig kostnadsfritt! Det enda som du behöver betala är fraktkostnaden. Jag lovar att det verkligen är värt den lilla summan för du får så himla mycket för den! 

Det finns massor med fina presentlådor med olika innehåll att välja mellan. Jag är nästan helt säker på att det finns något som passa alla. Presentlåda med Clarinsprodukter, med babysaker, en presentlåda med grilltillbehör eller med saker från Disneyfilmen Frost. Det som de alla har gemensamt är att du får fem stycken olika produkter i full storlek. 

Min presentlåda

Så vilken presentlåda valde jag? Den låda som jag valde kom så himla bra till pass. Jag har länge funderat på att uppdatera min nagellackssamling med nya färger eftersom jag för ett tag sedan gjorde mig av många då de började torka. Den här presentlådan innehöll fem underbara nyanser av nagellack från OPI! Hur härligt är inte det? De här nagellacken är ju inte billiga att köpa ute i butiken och här fick jag dem helt gratis. Jag blev verkligen superglad. 

Hela processen var för övrigt också så smidigt. Efter att jag hade registrerat mig som medlem hos Nemow Beauty och beställt presentlådan tog det bara några dagar innan den levereras direkt hem till mig. Alltså inga krångligheter här heller. 

En spännande tjänst hos Nemow Beauty 

Utöver alla de fina produkterna som du kan köpa för dina presentkort så finns det andra spännande tjänster som du kan använda det till. 

Boka in en rådgivning med en personlig tränare är en av de tjänsterna. Jag tycker det här är genialiskt! Jag har själv många gånger funderat på att anlita en personlig tränare för att få lite inspiration till att komma igång ordentligt med träningen. Men inte bara just träningen utan även för att få kostråd och börja äta lite bättre. 

Det är precis det här du kan få hjälp med hos Nemow Beauty! Få ett skräddarsytt träningsschema och tips på kost för att komma i form. Ja nu finns det ju verkligen ingen ursäkt för mig att vänta längre. Det är ju verkligen rätt tillfälle för att ta tag i det. 

Personlig stylist

Det är inte bara träningen du kan få hjälp med utan även med inspiration för din personliga look. Få tips från Nemow Beautys personlig stylist för hur du bäst klär dig efter din kroppstyp och i de färger som passar dig bäst. 

Ett annat bra användningsområde för den här tjänsten är om du ska iväg på ett speciellt evenemang och inte är säker på hur du ska klä dig! Då kan du få tips och inspiration på festkläder och hur du ska sminka dig till det tillfället. Det är bara att berätta vad du är ute efter så kommer du få användbara tips och råd. 

Jag tycker verkligen att både tjänsten med en personlig tränare och personlig stylist är riktigt bra ideer och jag vet att jag kommer utnyttja mig av båda! 

En summering av mina tankar om Nemow Beauty 

För att göra en lite summering av det hela så kan jag börja med att säga att jag verkligen rekommenderar Nemow Beauty. Det gäller för alla som gillar mode och skönhet. 

Jag har från början haft en positiv upplevelse. Därför är jag så positivt inställd till att fortsätta mitt medlemskap hos dem en bra stund framöver. Enligt mig så finns det bara en massa förmåner och jag har svårt att hitta något negativt att säga. 

Låt dig absolut inte avskräckas av att det hela bygger på ett medlemskap, det är inget som är bindande. Skulle du känna att det inte är något för dig så avslutar du det helt enkelt, inte svårare än så! Men som modenörd och skönhet fantast så tror jag faktiskt att du kommer att gilla det här!

Kika in på Nemow Beauty för att läsa mer om hur allt fungerar, du kommer definitivt inte att ångra det!