Väskor - favoriterna hösten 2020
Mode,  Tips

Väskor – Snyggaste Stilarna Just Nu

Så mycket att se fram emot till hösten! Nya garderobtillägg med höst outfits, boots – och såklart väskor. Vad är inne den här hösten? Alla kvinnor vet att väskor är väldigt personliga och att ingen person är sig exakt lik. Jag tycker att den här hösten är särskilt spännande med alla nya stilar som kommit. Det finns så många väskor på menyn den här säsongen. Kanske känns det extra speciellt på grund av hur intensivt vi har haft det det här året. Bra känns det i alla fall. Här är mina väskfavoriter just nu som jag tycker är värda att kika på!

Hobo Väskor

Hobo väskan har precis som det låter fått sitt namn från tecknade filmer. Första gången jag hörde namnet tänkte jag på Hobbit så då antog jag att det relaterade till något litet – och inte helt mänskligt. Söta väskor, sant. Men det är inte bara söta väskor utan de är praktiska, sköna att bära och perfekta för en kväll ute.

De är ofta mjuka i textilen och du kan ha den över axeln om du blir trött på att hålla den. Hobo väskorna var inne i början på 2000-talet och de är utan tvekan på väg tillbaka. Stora designers så som Brandon Maxwell visade upp de här trenderna på catwalken nyligen.

Väskorna kommer i stora som små format men jag föredrar de små som jag tycker är mer “riktiga” hobos? Det finns dock såååå många att välja på. Jag bara älskar nya trender. Enjoy!

Photo: Victor VIRGILE / Getty Images

Oversize Väskan

Så raka motsatsen till Hobot väskan är så klart oversize väskan. Oversize var också inne för ett par år sedan och jag komme ihåg hur mycket jag älskade de väskorna. Fast att de är så stora så funkar de ändå så sjukt bra. Och de är supersnygga och stiliga – om man väljer rätt så klart.

Jag är glad att oversize väskor är inne igen, även om jag i hemlighet haft kvar min favorit i garderobem. Inte så dumt. Om du tar hand om dina väskor så kan du ju utan problem ta fram dem när de är inne igen.

Eller så kan du köpa en helt ny som de här snygga väskorna som jag hittade nyligen ? Det är faktiskt också en hobot men i stort format! Grymt, visst? Tycker att NA-KD har grymt snygga saker så det förvånar mig inte att de levererar några av de snyggats väskorna den här säsongen heller.

Puffy Pouch Väska

Sist men inte minst – en av mina favoriter och en forever klassiker – pouch väskan såklart. De här är inte som de klassiska vi minns från förr utan de här är lite mer puffy så att säga. Jag tycker om klassikerna men jag gillar att den nyare stilen har mer plats.

Plus att det är snygga och enkla att bära på. Jag tycker att de verkligen piffar upp en outfit, oavsett om det är till vardags eller till fest. Det finns olika stilar här med men det är de små pouch väskorna som jag pratar om.


Så här har ni några av de hetaste väsktrenderna inför hösten 2020 som jag klassar som mina favoriter. Vem är redo att shoppa? ?