Lancome fransk glamour i vardagen
Skönhet,  Tips

Lancôme – fransk glamour i vardagen

En av mina absoluta favoriter för smink och hudvård är Lancôme. De har otroligt bra produkter som gör under för huden och som verkligen får mig att känna mig extra vacker. Här nedanför ger jag lite tips på bra produkter att använda från det franska märket. 

Vad det än är som du är ute efter i form av hudvård och smink så kommer du hitta det du letar efter hos Lancôme. Utbudet de har är enormt och de utvecklar ständigt nya spännande produkter. Det blir med andra ord aldrig tråkigt att kika in på dera hemsida eftersom du alltid hittar något nytt. Jag vet inte om du redan gillar Lancôme lika mycket som jag gör, om inte så hoppas jag du hittar massor av inspiration här. 

Den senaste upptäckten från Lancôme

Den senaste tiden har jag provat deras ögonfransserum. Det är en av produkterna som de har lagt ner mycket tid på att utveckla. Och det är verkligen en produkt som jag tycker fungerar! Mina fransar har blivit längre och tjockare. Serumet är så himla lätt att applicera och det tar bara ett par sekunder. Jag älskar när det är enkelt! Jag vill inte spendera alltför mycket tid på just rutiner som att applicera ett serum. Vill du prova ett annat märke än Lancôme så kika in här!

Lancôme för fransk glamour. Det finns många väldigt bra produkter. Monsieur Big mascara är en av de bästa.

Mina all time favoriter

Eftersom jag har varit ett stort fan av Lancôme under de senaste åren så har jag såklart hunnit med att prova många produkter och har hitta massor som jag gillar. Men det finns såklart några som jag gillar lite mer än andra. 

Mascaran Monsieur Big är något jag inte kan leva utan! Jag får nästan lite panik när den börjar ta slut. Volymen som den ger fransarna är bara något som inte kan jämföras med andra mascaror. Jag älskar också att borsten är riktigt tjock och att den har starka svarta pigment. Helt enkelt en perfekt mascara för festligare tillfällen men som även passar bra till vardags. 

Lancôme har också tagit fram en ansiktskräm som jag älskar! Hydra Zen Anti-stress som har en underbart krämig textur som förvandlas till en gel vid kontakt med huden! Den doftar av rosor och har en lugnande effekt. Underbar att använda på kvällen efter en lång dag men också på morgonen för att göra huden redo för dagen. Det bästa med den här krämen är att den passar all hudtyper, även den mest känsliga! 

Min tredje favorit är ett serum för ögonen – Génifique Yeux Light-Pearl. Det här är en revolutionerande produkt som gör underverk för den känsliga huden runt ögonen. Den har en applikator som gör att du kommer åt även de svåraste ställena. Det här serumet hjälper till att jämna ut rynkor och huden får en underbar lyster. Perfekt på morgonen för att se piggare ut! 

Lancôme för att se yngre ut

Om du tänker lite extra på att ge huden en boost och för att minska ålderstecken så är Lancôme det bästa märket du kan välja! De spenderar enormt mycket tid och resurser på att ta fram de bästa anti-aging produkterna och utveckla de produkter som de redan har i sitt sortiment. Kom ihåg att det aldrig är för tidigt att börja tänka på att hjälpa huden på traven för att fortsätta se ung och pigg ut! 

Lär dig mer om hur du hjälper huden att hålla sig ung här! Man kan aldrig få för mycket kunskap och för många tips.