Ole Henriksen.
Skönhet

Ole Henriksen – en spännande överraskning

Jag har nyligen upptäckt ett för mig nytt märke inom hudvård men som är väldigt välkänt, Ole Henriksen! Jag har testat några produkter från märket under den senaste månaden och är väldigt imponerad av produkterna och de var verkligen exakt det jag letade efter. Därför vill dela med mig av min åsikt här, du kanske också blir inspirerad till att prova!

Lite ljus under den mörka hösten

Nu till hösten var jag ute efter nya hudvårdsprodukter med återfuktande egenskaper men som också livar upp huden lite. Det är så lätt att den blir lite glåmig och ser trött ut när mörkret kryper sig på och semestern är förbi sedan länge. Jag har tidigare testat produkter med till exempel Vitamin C som ska ha en uppiggande effekt men som inte riktigt har fungerat. Men nu har jag faktiskt provat hudvårdsprodukter från Ole Henriksen som fungerar! 

De har många olika hudvårdsprodukter riktade mot olika områden såsom att minska ålderstecken, ge huden mer lyster och minska fläckar och jämna ut hudtonen bland mycket annat. Eftersom jag var ute efter lyster och återfuktning valde jag att prova serien med Vitamin C från Ole Henriksen. Jag är så himla nöjd att jag äntligen tog mig i kragen och faktiskt gjorde det. Jag har hittat nya favoriter! Det enda jag ångrar är att jag inte har testa dem tidigare! 

Liva upp huden under hösten med Vitamin C från Ole Henriksen. Massor av fördelar ett stort plus att de är veganska.

Mina favoriter från Ole Henriksen

Min absoluta favorit är C-Rush Brightening Double Crème. Ole Henriksen har skapat denna veganska ansiktskräm som jag älskar den eftersom jag gillar allt som är ekologiskt! Den här krämen är helt olik alla andra jag tidigare har testat! Formulan är så himla underbar och glider lätt över huden och absorberas väldigt snabbt! Den håller huden återfuktad hela dagen och ger en så behaglig känsla. Utöver återfuktning så ger den en riktigt fin lyster på en gång efter appliceringen. Det var precis det som jag letade efter när jag köpte den här krämen.

Banana Bright Serum är min nästa upptäckt som jag hädanefter inte kommer att kunna vara utan. Det är ett riktigt kraftfullt serum som gör huden mer elastiskt efter bara en veckas användande. Även det här är en vegansk produkt! Men det här serumet gör mer än bara stoppar ålderstecknen! Det ger huden en otrolig lyster och återfuktning samt hjälper till att reducera mörka fläckar och jämna ut hudtonen. Med andra ord den perfekta hudvårdsprodukten, allt i ett nästan! Det är svårt att hitta en produkt som är mer komplett än den här på marknaden. 

En positiv överraskning

Att så många av Ole Henriksens produkter är veganska var något jag inte visste om men såklart ett stort plus. Jag strävar alltid efter att hitta bra produkter som inte har för stor inverkan på miljön och här kom det med på köpet utan att jag ens behövde leta efter det! För mig var de verkligen positivt. Sen älskar jag också att de doftar citrus och innehåller Vitamin C.  

Jag kommer utan tvekan att fortsätta använda de produkter som jag redan har testat länge framöver. Med största säkerhet kommer jag också prova på fler eftersom jag verkligen har gillat de jag har använt hittills.