Shiseido - favoriten bland smink
Skönhet,  Tips

Shiseido Foundation – Favoriten Bland Smink

När du hittar en guldgruva – så som en fantastisk foundation – ger du inte bort den. Men det här är en hemlighet som egentligen inte är en hemlighet. Shiseidos produkter är enligt mig magiska – särskilt deras foundations – och jag är kräsen när det kommer till smink. Och dessutom så tycker jag att världen blir bättre när vi delar vad vi vet med varandra. Jag tycker att alla kvinnor förtjänar att se fabulous ut så därför tycker jag att Shiseidos produkter är något varje kvinno bör ha i sitt badrum – och sin handväska.

Shiseido Foundation

Första gången jag provade Shiseido foundation var för ett par år sen. Det var en kväll när vi skulle ut på fest och jag inte hade någon foundation hemma. Jag använder inte alltför mycket smink, särskilt inte på huden eftersom jag vill att den ska andas i lugn och ro. Jag tycker också att bra produkter för huden ska hålla en hög standard.

Varför Jag Älskar Produkterna

De här produkterna är helt fantastiska. En av mina favorit foundations från märket är Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation. Den håller länge – i timmar faktiskt – och den sitter verkligen på plats. Den är jämn och ger superfin lyster. Det känns att du har den i början men efter ett tag så märker du inte av den. Förutom att du ser flawless ut hela kvällen.

Okej så tillbaka till kvällen. Mina vänninor var såklart där och när jag stod utan foundation så kom de till min räddning. Det var den kvällen jag bestämde mig för att Shiseidos foundation skulle vara med mig under lång tid. Jag märkte att varje gång jag tittade mig i spegeln under kvällen såg mitt ansikte ut precis som när jag lämnade hemmet.

För mig var det här fantastiskt.

Nästa Foundation på Min Lista

Shiseido foundation

Nästa foundation från Shiseido jag vill testa är Radiant Lifting Foundation. Den verkar också superbra. Något att tänka på när det kommer till foundation är att huden reagerar olika. Jag har till exempel alltid hört jättebra saker om Cliniques produkter som många älskar. Dock så reagerade jag på en av deras foundation trots att serien är gjord för känslig hy.

Det handlar mycket om att testa sig fram och lära känna din hy på djupet. Ibland kan en foundation kännas tyngre när du applicerar men lättare efter en stund. Det beror på vad du är van vid och om du använder det ofta. Jag märkte av Shiseidos i början men sen blev huden van.

Få Hjälp Att Hitta Rätt

På Shiseidos hemsida kan du ta ett snabbt foundation test och få reda på vilken som passar dig bäst. Tycker att det är ett bra sätt att få veta mer om din egen hy och hur du kan sminka dig efter din egen hudtyp. Jag föredrar att prova i affären men jag gjorde testet på sidan ändå.

Sen när jag väl skulle köpa min foundation så visste jag lite mer om vad jag var ute efter. De är oftast jättebra i sminkbutider men det finns ändå de gånger som man har otur. Ibland har jag känt att de rekommendationer jag fått inte alls passat. Så det här är ett bra sätt att testa dig fram.