Lauren Conrad Beauty
Skönhet,  Tips

Lauren Conrad Beauty – en spännande nyhet

Jag måste verkligen få prata om Lauren Conrad Beauty! Ett nytt sminkmärke på marknaden som är veganskt och som använder sig av ingredienser som är hållbart framtagna. Du får inte missa det här! 

Lauren Conrad Beauty – ett ekologiskt märke

De flesta är nog bekanta med Lauren Conrad från MTVs TV serier The Hills som visades för många år sedan. Men det som kanske inte är lika känt är att hon sedan dess har startat ett eget klädmärke. Men även en shop där hon säljer inredning och accessoarer. Produkterna har hon noga valt ut för att de gynnar kvinnorna som tillverkar dem. Det är just det här som gör mig så intresserad av Lauren Conrad Beauty – det är garanterat ett bra ekologiskt märke

På tal om att värna om miljön – missa inte min artikel om att hyra kläder!

Kollektionen

Den här kollektionen består inte av mängder med olika produkter och massor av olika toner på varje produkt utan de är noga utvalda och framtagna av Lauren Conrad Beauty. Lauren själv har sagt att det har tagit år att utveckla dessa produkter och få dem helt perfekta och det vittnar också om att kvaliteten är på topp! 

Det finns totalt fem olika produkter i kollektionen idag. Som tidigare nämnt är alla ekologiska och de är helt fria från parabener, syntetiska material och dofter. Helt enkelt en dröm att använda! Jag hart själv testat alla produkter så jag kan verkligen garantera att de är underbara. 

Lauren Conrad Beauty är en spännande nyhet med ekologiskt smink. 5 underbara produkter att ha i sin sminkväska.

Lauren Conrad Beauty – 5 underbara produkter 

Lauren Conrad Beauty har tagit fram en eyeliner som är så lätt att använda och som sitter ordentligt utan att rinna! Det är utan tvekan en av de bästa eyeliners som finns på marknaden! Jag har en ganska ostadig hand och är oftast inte så god vän med eyeliners men det var absolut inget problem att använda denna. 

En annan produkt som du hittar i deras kollektion är en highlighter. Jag bara älskar denna! Den ger just perfekt glow utan att alls ta över och att det ser för sminkat ut. Formulan är flytande och vill du så kan du bygga på mer om du är en person som vill ha riktigt mycket glow! En superprodukt som alltid kommer att finns i min sminkväska. 

Läppstiftet som Lauren Conrad Beauty har tagit fram finns i 4 olika nyanser och ger en heltäckande och halvmatt finish. Helt enkelt det perfekta läppstiftet för alla tillfällen. En sak som gör det här läppstiftet lite extra speciellt är det faktum att själva förpackningen går att återvinna helt och hållet utan att behöva dela upp den. Normalt vis brukar de innehålla en metalldel som gör det svårt att återvinna. 

Nästa produkt är ett läppglans som du med fördel faktiskt kan använda tillsammans med läppstiftet om du vill ha en mer glossy finish. De finns också i olika nyanser och ger en lätt till halvtäckande finish samtidigt som dina läppar blir rejält återfuktade. 

Sist men inte minst så har de tagit fram en kräm med färg till läppar och kinder. Dutta lite av krämen på kinderna och få en perfekt look. Du kan även använda krämen till läpparna som ett läppbalsam med färg. 

Jag har verkligen blivit frälst i produkterna från Lauren Conrad Beauty och rekommenderar att du också beställer dem, du kommer inte ångra dig!